Pénzvisszafizetési garancia

A következőkben arról fogunk írni, hogy mikor érvényesítheti a pénzvisszafizetési garanciát és mikor nem. Nem kell amiatt aggódnia, hogy ha nem hat a gyógyszer, akkor feleslegesen ad ki pénzt az adott termékre, amely nem hatott, mivel mi minden termékünkre pénzvisszafizetési és minőségi garanciát is vállalunk, így ha nem teljesítette volna a gyógyszer a megfelelő hatást, akkor olvasson tovább, ahol megtalálja a termék visszaküldésének vagy cseréjének a menetét.

Miért alkottuk meg a pénzvisszafizetési garancia menetét, ha bizonyítottan mindenkinek hat?

Mivel az emberek szervezete eltérő, így meglehet, hogy az adott hatóanyagot máshogy bontja le, más hogyan dolgozza fel és így nem mindenkinek hat megfelelően a gyógyszer. Azt azért tudnia kell, hogy ez a lehető legritkábban szokott előfordulni, mivel az átlagnak 99%-ban teljesen jól működnek és hatásosak a készítményeink és nagyon ritkán következik be, hogy valakinek tényleg ne hasson. Tehát, ha valóban nem használt Önnek a készítmény, akkor sem kell aggódnia, mert minden vevőnek biztosítjuk a pénzvisszafizetési garancia elérhetőségét, természetesen csak akkor, ha a használati utasításban leírtakat figyelembe veszik.

100% pénzvisszafizetési garancia feltételei

Pénzvisszatérítésének a menete

1. Ha nem volt elégedett

Ha valóban nem hatott a gyógyszer és eldöntötte, hogy visszaküldi, akkor írja le az ügyfélszolgálatunkra, hogy mi volt vele a probléma, miként hatott vagy nem hatott, hogyan használta azt, mennyit vett be belőle és mit evett-ivott akkor, ezután pedig az Ön döntése lesz a következő lépés.

2. Lehetőségek

Két opció közül választhat, amely lehet, hogy a termék teljes összegét és szállítási költséget visszaigényli, amelyet bankszámlájára fogunk vissza utalni vagy levásárolja és kipróbál valamilyen teljesen egyéb hatóanyag tartalmú terméket.

3. Termék visszaküldése

Küldje vissza az előzőleg megadott címre a gyógyszert.

4. Pénz visszafizetése

Adja meg a bankszámlaszámot, amelyre szeretné, hogy visszautaljuk a vételárat és a nevet.

5. Termék cseréje

Ha azt a lehetőséget választotta ki, hogy megpróbálna valamilyen más milyen készítményt, akkor azt is írja meg nekünk az ügyfélszolgálatra, de ha esetleg mégsem tudná eldönteni, hogy melyik lenne Önnek a megfelelő választás, akkor nagyon szívesen segítünk Önnek megtalálni azt, amely számára a legmegfelelőbb gyógyszert.

6. Pénz visszautalás, vagy termék csere

Miután vissza érkezett hozzánk a termék, amelyet visszaküldött nekünk, akkor abban a pillanatban utaljuk is vissza a pénzt vagy küldjük a helyette választott terméket.

Mikor nem vehető igénybe a pénzvisszafizetési garancia?

A gyógyszert egyéb betegségek és gyógyszerek mellett nem szabad alkalmazni, (amelyet pontosan megtalál a használati útmutatóban) nagyon kérjük, hogy olvassa el és tájékozódjon, mert ha csak mellékhatásokat tapasztal ezáltal, vagy egyáltalán nem lesz semmi hatása, akkor nem fogjuk visszatéríteni a pénzét, vagyis nem élhet ezzel a lehetőséggel.

Ne fogyasszon alkoholt, drogot, grapefruit levet és koffeint tartalmazó dolgokat se, mivel ezek is megnehezítik, a készítmény megfelelő hatását, vagyis ha ezáltal nem hatott, akkor nem élhet a pénzvisszafizetési garanciával.