Vidalista 40mg

3,990Ft44,490Ft

  • Rating star
  • Rating star
  • Rating star
  • Rating star
  • Rating star

Ne szalassza el a kínálkozó lehetőséget és éljen Ön is a tadalafil hatóanyag akár 2 egész napos hatásával! Döntsön bátran Vidalista 40 mg rendelés mellett!

40.000Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490

 • 1. Vidalista 40mg rendelés esetén mikor érkezik meg a csomag?
  Ha leadja rendelését extra gyorsan, akár 1-2 munkanapon belül megtörténik a kézbesítés. Ha délelőtt véglegesíti rendelését akkor már a következő munkanapon kézhez is kapja azt az ország bármely pontján.
 • 2. Mikor nem vagyok jogosult garanciára?
  A garancia arra az esetre terjed ki, ha Ön nem elégedett a gyógyszer hatásával. Ekkor mi visszafizetjük a vételárat ha egyéb feltételeknek megfelel a visszaküldött csomag. Ha egyéb okból szeretné igénybe venni a gyógyszer – pl. meggondolta magát és mégsem szedné – arra a garancia nem terjed ki.
 • 3. Mit szabad tudni a kiszállításról Vidalista 40mg vásárlás esetén?
  A gyógyszer a megrendelés véglegesítésétől számított 1-2 munkanapon belül partnerünk kiszállítja Önnek teljes diszkréciónk mellett a megadott lakcímre, vagy csomagpontra, illetve csomag automatába. Minden lényeges információ ITT olvasható.
 • 4. Vastagabb lesz a péniszem ha szedem a gyógyszert?
  A gyógyszer potencianövelő és nem a férfiasság vastagabbá tételét éri el. Ennek ellenére átmenetileg egyeseknél előidézhet méretnövekedést, de ez elmúlik a gyógyszer hatásának múlásával. És nem mindenkinél garantált.
 • 5. Szedhetem minden nap a gyógyszert?
  Semmi sem zárja ki ezt, hiszen a gyógyszernek nincs semmilyen kedvezőtlen hatása, nem jelent egészségügyi kockázatot ha betartja az adagolási előírásokat.
 • 6. Kell tartanom bármilyen a mellékhatás kialakulásától?
  Ha a gyógyszer használatára vonatkozó előírásokat betartja nem kell félni a mellékhatások kialakulásától. Előfordulhat enyhe fejfájás, szájszárazság vagy orrdugulás. A tünetek enyhék és gyorsan elmúlnak.

 • Egyre többször gondol szorongással telve a szexre? Úgy érzi, hogy nem a régi önmaga? Szeretne egy kis támogatást kapni, amivel visszaszerezheti az önbizalmát? Időnként elér az ember egy olyan pontra, amikor hasonló érzések kavarognak benne.

  De szerencsére ma már nem kell az orvoshoz rohanni, mert kínálkozik sokkal kényelmesebb és egyszerűbb megoldás. A potencianövelő tabletták ma már biztonságosan használhatóak, de természetesen oda kell figyelni, hogy honnan veszi meg, mert vannak csaló webáruházak, amelyek minden emberi szempontot a profit szerzése mögé állítanak. A hamisítványok pedig rizikót hordoznak, így nem érdemes velük kockáztatni.

  A Vidalista 40 mg tablettának is sok kópiája van, amelyet nem a hivatalos gyártó a Centurion Laboratories Gyógyszergyár dobott piacra. Az eredeti tabletta 40mg tadalafilt tartalmaz és teljesen biztonságosan használható. Online patikánkban csak és kizárólag eredeti eladó Vidalista 40 mg terméket tud vásárolni, amelyre még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

  Igyekszünk mindenben az Ön biztonsága mellett a kényelmét is szolgálni, ezért szállítási feltételeinket is úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számítását velük. Széleskörű szállítási lehetőségeket és fizetési módokat kínálunk, nálunk akár utánvéttel is fizethet, anélkül, hogy emiatt plusz költsége keletkezne. 1-2 munkanap alatt ráadásul teljesítésre kerül minden Vidalista 40 mg rendelés, Budapesten pedig lehetőség van akár néhány órás kiszállításra.

  Bármikor kapcsolatba léphet velünk, ha szeretne bővebb felvilágosítást kapni, akár termékeinkkel, akár szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Írjon nekünk ügyfélszolgálatunkon keresztül.

  Fontos információ!

  Sokan tévedésben vannak azzal kapcsolatban, hogy mikor lehet potencianövelőt használni és az milyen hatással van a jövőben nyújtott teljesítményére! Nemcsak merevedési zavar esetén használható, hanem szexuális teljesítmény javítása érdekében is. Függőséget nem okozhat, így nem fog változást tapasztalni, akkor sem, ha már nem szedi a tablettát, ugyanarra lesz képes, mint előtte!

  Hatása

  Használat előtt fontos tisztázni, hogy hogyan működik a tabletta potencianövelő hatása?

  A hímvessző simaizomzatának ellazításában vesz rész a hatóanyag, amely szexuális inger esetén lép működésbe. Ezt követően vérbőség alakul ki, és a fokozott vérellátás a barlangos testekben létrehozza a merevedést, amely tartósan képes megmaradni.

  Így olyan erős erekciója lesz, amellyel bátran állhat partnere elé, és akár többszörös örömmámorban is részesítheti őt! Közben még azt is tapasztalhatja, hogy átmenetileg megnagyobbodik a hímvessző mérete és kevesebb idő szükséges a regenerálódásra két együttlét között.

  Döntsön online patikánkban Vidalista 40mg vásárlás mellett és biztosan számíthat rá, hogy a tabletta működni fog és nem hagyja cserben!

  Használata

  Tanácsainkkal biztonságosan fogja tudni használni a Vidalista tablettát:

  • 24 óra leforgása alatt azonban semmiképp se vegyen be 1 tablettánál többet, mert könnyen túladagolás történhet
  • 60-70 percnyi hatóidő után kb. 48 órára minden potenciagondja feledésbe merül
  • a mértékletes alkoholfogyasztás megengedett, de nem szabad túlzásokba esni
  • a drogfogyasztás és a túlzott koffeinbevitel is kerülendő, ill. a grapefruit szerepel még a tiltólistán
  • a zsírban gazdag ételek azért problémásak, mert nagy mennyiségben akadályozni tudják a hatóanyag hatékony felszívódását

  Mielőtt vásárlás mellett dönt, győződjön meg róla, hogy a kiválasztott üzletben eladó Vidalista 40 mg tabletták eredetiek és biztonsággal használhatók-e!

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

  Amennyiben betartja a szedésre vonatkozó előírásokat, úgy csak enyhe mellékhatás fordulhat elő, az is csak rövid lefolyásban:

  • orrdugulás
  • bőrszárazság
  • arcpír jelentkezése

  Kinek nem ajánlott a tabletta használata?

  Az alábbi esetekben célszerű kezelőorvosával egyeztetnie a szedésre vonatkozólag:

  • szív, – és érrendszeri betegségben szenved
  • magas vérnyomása van, amire nitrát tartalmú gyógyszer szedését írták elő
  • látáscsökkenéssel járó betegsége volt 
  • vese, – májproblémái vannak

  Online üzletünkben bátran dönthet Vidalista 40mg vásárlás mellett, nem fog csalódni. Eredeti és megbízható termékeket forgalmazunk, amely garantált hatással bírnak! Ejtse Ön is ámulatba partnerét azzal, hogy mit tud produkálni az ágyban!