Szállítási és fizetési információk

Most mindent megtudhat arról, hogy melyek a leggyorsabb és legkényelmesebb kiszállítási módok, hogyan tudja a leggyorsabban átvenni a csomagját, illetve mindezek menetét. Az is tudomására fog jutni, hogy ezeknek milyen előnyei és hátrányai lehetnek.

Kiszállítás országosan: Magyarország minden pontjára szállítunk ki, így vidék esetében sem kell arra gondolnia, hogy mennyit fog várni, mert hamar ott lesz Önnél a kinézett gyógyszer, mindössze 1 munkanap alatt. 

Most következnek azok a lehetőségek, amik közül bármelyiket választhatja, amelyik Ön számára szimpatikus, illetve ahogy a legegyszerűbb az, hogy a terméket megkapja. Tehát olvassa el nagyon figyelmesen, és ne hagyja ki ennek az elolvasását.

Csomag átvételi lehetőségek:

1. MPL csomagautomata

Szintén jó ötlet lehet azok számára ide rendelni a készítményt, akik el vannak havazva munkaügyileg, esetleg sok teendője van a nap folyamán, mert éjjel, nappal, illetve hétvégén is, elmehet a csomagért, amikor éppen ráér. Ha családtagjai miatt otthonra sem szeretné rendelni a terméket, mert nem szeretné megkockáztatni azt, hogy rájöjjenek, hogy mit rendelt, akkor is szuper döntés emellett letenni a voksát. Ha átvételkor nem szeretne emberekkel találkozni, illetve beszélgetni, akkor itt nem is lesz rá szükség. A terminál kinyitásához küldik Önnek a kódot az e-mail címére, vagy SMS-ben, amit be kell írni, és abban a pillanatban ki is nyílik a széf, így rögtön kiveheti csomagot. Készpénzzel nem fog tudni fizetni, csak bankkártyával, ezt vegye figyelembe vásárláskor. 2 napon belül tud elmenni a termékért, ezután visszaküldik.

2. Postán maradó küldemény

Ekkor a postahivatalba érkezik meg a termék, amelyet 10 napon keresztül őriznek az Ön számára, a postás által hagyott értesítővel könnyen át tudja venni azt a postahivatalban az okmányai bemutatása és az utánvételi összeg kifizetése után. Webshopunk honlapján talál egy intelligens térképet, amiről ki tudja keresni azt a postát, ami lakcíméhez a legközelebb esik. Nem rendelkeznek hosszú nyitvatartási idővel, mint pl. a csomagpontok. Bármelyik fizetési opciót választhatja, legyen az bankkártya vagy készpénz.

3. Mol vagy COOP csomagpont

Ha olyan átvételi módot szeretne választani, ahol hosszú a nyitvatartás, akkor válassza ezt, mert 0-24 órában nyitva szoktak tartani a MOL benzinkutak. Jó lehet azon vásárlók számára, akinek napközben sok dolguk van, illetve az egész napot a munkahelyen töltik. Ezenkívül azoknak is kiváló döntés, akik valamiért lakásuk címét sem szeretnék megadni. Arra, hogy átvegye csomagját, mindössze 5 napja van. Bankkártyás, illetve készpénzes fizetésre is van módja.

4. Országos postai vagy futár általi házhozszállítás a megadott címre

Ön számára a kényelem a fontos, úgy szeretné a terméket megkapni, hogy közben nem kell kimozdulni otthonról? Akkor ez lesz a legjobb megoldás, mert otthon kényelmes körülmények között várja a futárt, amikor is csak ajtót kell nyitnia Neki, aztán már csak fizetnie kell az utánvételi összeget. MPL-posta: Ebben az esetben még csak otthon sem kell lennie ahhoz, hogy átvegye a postástól csomagját, mert ha nem találja otthon, akkor csak hagy egy értesítőt, melyet meg is fog találni postaládájában. A rendelkezésére álló idő, míg átveheti csomagját az 10 nap. Nyitvatartási időben nyugodtan menjen be a postára, ami kb. 8-18 óráig lehetséges. GLS: Ha ezt az opciót választotta, akkor meg is kapja azt az információt SMS-ben, vagy e-mailre, hogy nagyjából mire számíthat, hogy mikor érkezik a futár. Ezt az időpontot megváltoztatni is van alkalma, ezek az előnyei ennek a módnak. Hátrányai lehetnek, ha nincsen otthon, vagyis a futár potyára megy, és ez másodszor is megtörténik, akkor esélyes, hogy újra elkérik a szállítás díját. Készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetősége.