Super Vidalista

2,990Ft28,990Ft

  • Rating star
  • Rating star
  • Rating star
  • Rating star
  • Rating star

Nincs több izgulás a szexuális teljesítménye felől! Olyan biztosítékot szerezhet, ami miatt nem kell többé aggódnia, hogy jól alakulnak-e a dolgok!

30.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

Az elmúlt időszak hálószobai teljesítménye nem úgy alakult, ahogy eltervezte? Úgy érzi, hogy mehettek volna jobban is a dolgok? Lehet, hogy csak több a stressz az életében, mint kellene vagy feszültebbek a mindennapok és ez okozza.

Most azzal a jó hírrel tudunk szolgálni, hogy legyen szó akár potenciazavarról, akár egyszerű teljesítménynövelésről a potencianövelők mindkét esetben gyors és biztos megoldást kínálnak.

Most pedig egy olyan terméket ismerhet meg, amely 2in1 hatásával mindkét férfi potenciagond kezelésében- az erekció erőssége és tartóssága- egyaránt érintett.

A Super Vidalista tadalafilt (20mg) és dapoxetine-t (60mg) is tartalmaz, így biztos lehet benne, hogy csúcsteljesítményt fog nyújtani a segítségével az ágyban.

De mielőtt megtalálná a legolcsóbb ajánlatot az interneten, felhívjuk a figyelmét, hogy nem minden eladó Super Vidalista termék felel meg a minőségi előírásoknak és nem mind az eredeti gyártó, a Centurion Laboratories Gyógyszergyár szellemi tulajdona. A hamisítványok pedig tudvalevőleg veszélyesek és kiszámíthatatlanok, így tartsa magát távol tőlük. Ebben a segítségére lehet rövid útmutatónk, nézze meg mielőtt Super Vidalista vásárlás mellett döntene!

Nem tud dönteni? Akkor megkönnyítjük a döntését, nézze meg szolgáltatásainkat, amelyek garantáltan elnyerik tetszését:

 • biztosra mehet, hogy kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, de erre még pénzvisszafizetési garanciát is felkínálunk, hogy ha bármilyen problémája adódna, akkor jelezni tudja felénk
 • nagyon gyorsan eljuttatjuk Önnek a kiválasztott terméket: már 1-2 munkanapra vállaljuk a csomagok diszkrét kézbesítését országosan, míg Budapesten lehetőség nyílik a Super Vidalista rendelés napján történő kézbesítésre is! A csomagokat lehetősége van utánvéttel is fizetni, ha azt kényelmesebbnek találja, ezért nem számolunk fel többletköltséget!
 • bármikor adódhat olyan helyzet, hogy szeretne a témával kapcsolatban bővebb felvilágosítással élni, ezért mi lehetőséget biztosítunk, hogy kérdéseit feltegye! Írjon ügyfélszolgálatunkon keresztül és gyors válaszra számíthat!

FONTOS!

El kell oszlatni azt a tévhitet, hogy potencianövelőt csak potenciazavar esetén szabad használni, mert különben károsíthatja a szexuális teljesítményt! Ilyenről szó sincs, ugyanolyan teljesítményt lesz képes produkálni, akkor is, ha tartósan használt potencianövelőt, mivel ahhoz nem lehet hozzászokni!

Hatása

60-70 percnyi időt kell számolnia a hatóanyagok felszívódására, így legalább ennyivel hamarabb kell bevennie az aktus előtt.

Valamint tudnia kell, hogy addig semmilyen hatás kifejtést nem várhat, amíg szexuális stimuláció nem érte. Ez lehet bármilyen érzéki érintés, egy csók, bármi, ami izgalomba hozza.

Ekkor a tadalafil a hímvessző simaizomzatának az elernyesztését indítja el, majd a barlangos testekbe juttat kellő mennyiségű vért. Így egy erőteljes erekció lesz a végeredmény.

A dapoxetine pedig a következő kettős hatást gyakorolja: 

 • a magömlést okozó agyi szterotoinok felvételét akadályozza ill. késlelteti a magömlésért felelős motoros funkciók működését

Plusz hatás:

Az aktus idejére megnagyobbodott pénisszel számolhat, valamint csökkenő regenerációs időt mérhet! 

A hatások nem üres szavak, próbálja ki Ön is, nem fogja megbánni! Döntsön most Super Vidalista vásárlás mellett!

Használata

A következő néhány pontban összefoglaljuk Önnek, amit mindenképp tudni szükséges a használattal kapcsolatban:

 • nem szabad össze-vissza szedni a tablettát: a hatása nagyon tartós, a tadalafil kb. 48óra után ürül ki a szervezetből, de 24 órán belül nem ajánlatos semmiképp sem megismételni a szedést
 • a túlzott zsírfogyasztás csökkentheti a hatás kifejtését
 • nem szabad alkoholt fogyasztani (legalábbis túlzásba vinni egyáltalán nem szabad)
 • a kábítószer fogyasztás szintén veszélyes, így kerülje, akárcsak a grapefruit és a bőséges koffeinbevitel

Mellékhatásai, ellenjavallatok

A vásárlói tapasztalatok alapján elmondható, hogy  csak rövid időtartamban és enyhe tünetek jelentkezhetnek mellékhatásként:

 • orrdugulás
 • száj szárazság
 • arcpirosodás
 • bőr kiszáradása

Vigyázzon a nem eredeti eladó Super Vidalista hirdetésekkel, mert számos rizikót hordoznak magukban! Online patikánk pénzvisszafizetési garanciát vállal arra, hogy kizárólag eredeti és kiváló minőségű tabletták várják! 

Vannak azonban betegségek, amikor a használata nem biztonságos, de mindenesetre kezelőorvossal való egyeztetést igényel:

 • szív, – és érrendszeri betegségek
 • vese, – májbetegségek
 • nitrát tartalmú gyógyszer szedése (mivel reakcióba léphetnek a tadalafil hatóanyaggal és rosszullétet okozhatnak)
 • öröklött szembetegség

Szeretne mindent elsöprő sikereket az ágyban? Akkor itt a lehetőség ár! Döntsön Super Vidalista rendelés mellett nálunk és nem fogja megbánni!